Народният представител от ГЕРБ Славена Точева излезе с първи коментар, след

...
Народният представител от ГЕРБ Славена Точева излезе с първи коментар, след
Коментари Харесай

Славена Точева с първи коментар – каква е причината за оставката ѝ

Народният представител от ГЕРБ Славена Точева излезе с първи коментар, откакто стана ясно, че подава оставка като народен представител. 

" Скъпи другари, с цел да сложа завършек на всички медийни спекулации , желая да разглася пред вас, че през вчерашния ден сутринта подадох оставката си като депутат в 49-то Народно заседание ", удостовери персонално тя новината. 

" Смятам, че достойната позиция е да бъде поета политическа отговорност за загубата на локалните избори във Варна и това е напълно мое решение. Стоях твърдо зад кандидатурата на Иван Портних и считам, че той беше верният избор за кмет. Този избирателен резултат не е отражение на доверието на варненци, а е разследване от основаната нова сглобка във Варна и оказания голям корпоративен напън над жителите ", добавя в позицията си тя. 

" Запазвам уважението и съпричастността си към всички мои сътрудници от ГЕРБ и им поисквам сполучлива и ползотворна работа по време на 49-то Народно заседание. Моите гласоподаватели и сътрудници знаят, че постоянно могат да разчитат на поддръжка и помощ от мен ", приключва Точева. 

Междувременно водачът на ГЕРБ Бойко Борисов я поздрави за позицията и решението. 

Освен в 49-отото, Точева е била е народен представител и в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно заседание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР